Може би всички ще се съгласим, че няма нещо, което една

...
Може би всички ще се съгласим, че няма нещо, което една
Коментари Харесай

Болен баща след като разбрал, че и дъщеря му има рак, бил изправен пред съдбовен избор

Може би всички ще се съгласим, че няма нещо, което една любяща майка или татко не биха създали за детето си.

Звучи клиширано, само че в деня, в който приветствате своя наследник или щерка на белия свят, животът ви безусловно се трансформира вечно. Приоритетите се трансформират, мотивацията се трансформира и в края на деня вие заспивате, знаейки едно: вашето дете е най-важното нещо, което в миналото ще имате.

Ето за какво надали е изненадващо, че доста родители биха разместили небето и земята, с цел да обезпечат щастието на своите синове или дъщери.

За благополучие, доста малко хора в миналото ще се сблъскат със сърцераздирателното решение, с което един татко от Мексико трябвало да предприеме, до момента в който се борел с рака.

Роберто Авила Брамбила от Мексико, бил грижлив татко. За страдание през 2021 година той бил диагностициран с рак на стомаха, преобръщайки живота на околните му за момент.

Роберто бързо почнал лекуване, с цел да има допустимо най-хубавия късмет за оцеляване. С поддръжката на брачната половинка си, Андреа Гонзалес, той се заел да направи всичко допустимо, с цел да завоюва борбата, с цел да може да гледа по какъв начин пораства дъщеричката му, която също носела името Андреа.

Но ориста е потвърдила, че може да бъде жестока.

В разгара на личната му борба с рака на фамилията на Роберто бил нанесен неизразим удар, когато през 2022 година получили вест, която никой родител не желае да чуе.

Едва на четири години дъщерята на Роберто Андреа е диагностицирана с рак на мозъка.

Здравеопазването е друго в другите страни и в някои елементи на света дълготрайните болести могат да значат опустошителни финансови разноски. Което е тъжно, тъй като парите в никакъв случай не би трябвало да играят роля в лекуването на болен пациент.

Не би трябвало, само че се случва толкоз постоянно.

След диагнозата на Андреа, Роберто се изправил пред трогателен избор.

Според отчетите фамилията просто не е разполагало с финанси да се бори с рака на два фронта. Трябвало да се вземе решение: би трябвало ли Роберто да продължи лекуването си от рак? Или би трябвало да го спре, с цел да даде приоритет на опциите, налични за дребната му щерка?

Бащата нямал съмнение в избора. Той се отказал от лекуването си, с цел да може Андреа да получи нужните грижи.

Семейството се обърнало за помощ към другари и не след дълго тази покъртителна история за всеотдайност станала доста известна. Хората обезверено желали да оказват помощ на Роберто и Андреа и скоро почнали да прииждат дарения.

Барабанистът на мексиканската група Pesado щом научил за историята, споделил тежкото състояние на Роберто на страницата си в Инстаграм.

Трагичното е обаче, че макар голямата вълна от поддръжка, Роберто умрял на 11 юни 2022 година, малко след диагнозата на Андреа.

Съпругата му написала трогателни думи: „ Ти съблюдава обещанието си, не се отхвърли. Сега знам, че ще продължиш с обещанието постоянно да бдиш над мен и Анди от небето. Липсваш ни толкоз доста, ще спазя обещанието си и ще се грижа за нашата принцеса. Обичам те вечно. “

След гибелта на Роберто вниманието се насочи към смелата Андреа, която траяла да се бори с непримиримост, която би предиздвикала татко й да се гордее. В последна сметка четиригодишното дете влезнало в интензивно поделение, до момента в който новините за влошеното й здраве провокирали съпричастност от хора по целия свят.

Доброжелателите се молели за знамение, само че Андреа за жалост умряла единствено няколко месеца след татко си.

Въпреки че нещастието на тази история е голяма, би трябвало също да се каже, че тя е прочувствено увещание за безконечната обич в лицето на несгодите.

Надяваме се, че Роберто и Андреа ще се съберат на по-добро място. Почивайте в мир, прелестни души.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР